info@benelux-bikes.nl

DRAAG JE TELEFOON EN MEER IN EEN SPIBELT

The ultimate running and fitness belt

SPIBELT

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

01

Wat is SPIbelt?

is een tasje aan een heupriem, maar dan wel een heel erg praktische riem.
Ooit bedacht door hardlopers voor hardlopers.Het minimalistische tasje lijkt nogal klein, maar is zo elastisch dat er naast je (grote) telefoon ook nog plek is voor je sleutels, bankpassen je ID, je OV-kaart en zelfs nog voor een lippenbalsem. En het mooiste is: het tasje vormt zich naar je lichaam en schudt of schuift daarom niet als je beweegt! De SPIbelt runningbelt is dus erg slim!

Neem al je spullen comfortabel mee tijdens al je (sport) activiteiten.

SPIBELT®

D

I

a

B

E

T

I

C

De Diabetic SPIbelt voor volwassengebruikers van een insulinepomp heeft aan de achterzijde een versterkte opening voor het veilig doorvoeren van een infuus of slang. Alle op de markt verkrijgbare insulinepompen passen er gemakkelijk in, omdat het elastische tasje zich vormt naar de inhoud en valt hierdoor niet op. Klein, elastisch, veilig, schudt en verschuift niet wanneer je beweegt. Ook niet tijdens het sporten!
Help jouw kind om kleine belangrijke spullen mee te nemen met de Kids SPIbelt. Onze belts zijn super comfortabel en discreet te gebruiken. Ze zijn er in verschillende kleuren en patronen. Perfect voor kinderen die belangrijke medische benodigdheden bij zich moeten dragen of een telefoon meenemen voor onderweg.

K

I

D

S

STOP JE MOBIEL, SLEUTELS EN MEER IN DE SPIBELT