info@benelux-bikes.nl

SHOES

VITTORIA

Waarom Vittoria Cycling Shoes

Vittoria fietsschoenen worden voor 100% in Italië gemaakt. Fietsschoenen zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting voor elke fietsdiscipline. Gewone schoenen hebben niet het ergonomische ontwerp voor de voet tijdens het trappen en zijn niet stijf genoeg en kunnen daarom oncomfortabel zijn tijdens het fietsen. Voor maximaal comfort, prestaties en controle, zult u willen kiezen voor een schoen specifiek voor uw specifieke behoeften.

 

Join The Ride

Kies je voor Vittoria Shoes, dan kies je voor innovatie, kwaliteit, stijl en prijs. De schoenen worden in huis bij Vittoria gemaakt in Italië. We zijn daarom trots op het label Made in Italië!

De productie van de Vittoria schoenen-helmen en wielerkleding vindt nog steeds plaats in Biella, Italië. Het familiebedrijf heeft dan ook het traditionele vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Hierdoor is het Italiaanse familiebedrijf in staat van ieder model een ruime hoeveelheid variaties te bieden. Naast race- en MTB-schoenen levert Vittoria ook triatlon-, trekking-, indoor- en kinderschoenen, helmen en wielerkleding. Zelfs meerdere modellen retroschoenen ontbreken niet in de collectie.

DOWNLOAD HIER DE CATALOGUS